Przepis

Ocena czytelników: 0 z 0 ocen

Wasze komentarze

  • maria 5 września 2014 o 07:49

    ponieważ nie lubię chleba z folii, rozmiękłego, wyłącznie z twardawą skórką przechowuję chleb w sposób następujący: niczym nie przykrywam, a częścią odkrojoną stoi on na szkle i w ten sposób nie ma szans wyschnąć, wszystko to umieszczone jest na szerokim, wyłożonym kafelkami, północnym parapecie
    smacznego

Napisz komentarz

Dodaj obrazek:

Maksymalna wielkość pliku: 2 MB

Oceń przepis
Smakowita de Luxe
Smakowita de Luxe
Kromka świeżego chleba z chrupiącą skórką i miękkim wnętrzem, a do tego Smakowita de Luxe. Dobro z ziaren!
Więcej o tym wariancie
Pszenica
Pszenica
Uniwersalne i bardzo lubiane w Polsce ziarno, o niezwykle przyjemnym słodko-orzechowym smaku. Mąka pszenna to nieodzowny element każdej kuchni, są w szczególności cenione wśród miłośników domowych …
Dowiedz się więcej